07.07.2017 17:19 Інструкція з безпечного встановлення робочої версії "1С:Звіт".

Увага! Ми рекомендуємо щоб всі нижчеописані дії виконувалися технічним фахівцем, в точності як описано. Якщо встановлена мережева версія Звіту, перед виконанная вказаних дій необхідно зупинити службу Звіту.
1. В незалежності від того, яка версія 1С:ЗВІТ у вас встановлена, ми вкрай рекомендуємо не забувати робити своєчасні резервні копії на безпечні сховища. Якщо у вас Звіт версії 284 або 291, резервну копію найкраще зробити просто скопіювавши БД 1С:ЗВІТ (папка db в кореневому каталозі Звіт). Якщо версія 1С:ЗВІТ інша - зробити резервну копію засобами програми.
2. Виявлено що зараження вірусом "петя" дві версії 1С:ЗВІТ - 284 і 291. І, хоча, випадків зараження через 1С:Звіт нами не зафіксовано, ми рекомендуємо не користуватися 1С:ЗВІТ цих версій і провести заміну бібліотек програми на безпечні.
3. Якщо встановлена версія 284-286, то потрібно завантажити відповідні пакети ручних оновлень і провести оновлення до 287 версії вручну. Якщо встановлення оновлення завершується з помилкою, необхідно завантажити файл Zvit_safe_DLL.zip і розпакувати його в каталог установки 1С:Звіт з заміною.
4. Якщо встановлена версія 287-290, то додаткових дій виконувати не потрібно. Пізніше буде випущено безпечне оновлення до останньої версії.
5. Якщо у вас встановлена версія 291, вам потрібно зробити резервну копію файлу БД 1С:ЗВІТ (скопіювавши файл БД, сам 1С:Звіт запускати НЕ ПОТРІБНО), завантажити файл Zvit_safe_DLL.zip і розпакувати його в каталог установки 1С:Звіт з заміною.
6. Після виконання цих дій у вас буде встановлено безпечний 1С:Звіт, з яким ви зможете працювати.
7. У разі виникнення питань - ви можете їх задати по електронній пошті, написавши листа на наш тимчасовий поштову адресу hotline-zvit@ukr.net
Файли розташовані за адресою:
https://drive.google.com/drive/folders/0B0nXWB4STN0zQUZQRkhfcWcwR1U

<<< Назад