30.01.2018 11:21 Опубліковано методичні матеріали для користувачів конфігурації «BAS ERP». 

Матеріали публікуються українською мовою у розділі «Методична підтримка користувачів «BAS ERP»» довідника «Користувачам BAS».

У поточному випуску користувачам конфігурації «BAS ERP» рекомендуємо ознайомитися з матеріалами нового розділу «Початок роботи, введення початкових залишків», в якому представлені основні настройки початкового заповнення інформаційної бази, а також порядок введення початкових залишків.

У розділі «Кадровий облік і розрахунок заробітної плати» опубліковано порядок ведення і зміни штатного розпису без збереження та зі збереженням історії, представлені звіти, що дозволяють аналізувати інформацію за штатним розписом. Опубліковано порядок налаштування виробничого календаря.

Пропонуємо ознайомитися з оновленими матеріалами розділу «Сервісні функції». А саме, з механізмом завантаження курсів валют у конфігурацію. Безпосередньо за гіперпосиланням зі статті можна завантажити курси валют за попередній рік. Також рекомендуємо ознайомитися з варіантами створення резервної копії інформаційної бази та з порядком виведення печаток, підписів або логотипів в друковані форми документів. Корисним для ознайомлення буде порядок виведення потрібних елементів на командну панель та методика розширення переліку інформації об'єктів, за допомогою додаткових реквізитів і відомостей. У розділі представлено механізм пошуку і вилучення дублів, а також загальний порядок вилучення об'єктів конфігурації.

Розділ «Адміністрування інформаційної бази» доповнено порядком налаштування обмеження доступу за допомогою груп доступу.

У новому розділі «Перенесення даних з інших конфігурацій» представлено порядок переходу з конфігурації «Управління виробничим підприємством для України», ред.1.3 на конфігурацію «BAS ERP», ред.2.1.

Перелік нових матеріалів наведено у розділі «Нові матеріали розділу».

 

<<< Назад