01.03.2018 16:35 Опубліковано методичні матеріали для користувачів конфігурації «BAS ERP».

Матеріали публікуються українською мовою у розділі «Методична підтримка користувачів «BAS ERP»» довідника «Користувачам BAS».

У поточному випуску користувачам конфігурації «BAS ERP» у розділі «Початок роботи, введення початкових залишків» рекомендуємо ознайомитися із загальним порядком заповнення інформації про номенклатурні позиції, а саме про вид та тип номенклатури, характеристики, серії та інші реквізити, які визначають порядок обліку номенклатурної позиції.

У новому розділі «Робота з документами, довідниками і звітами» опубліковано порядок заповнення інформації про відповідальних осіб власної організації, для підстановки в форми документів та звітів, порядок завантаження довідника податкових інспекцій, а також методика виведення автосуми за певними рядками в звітах конфігурації. Корисним для ознайомлення є опис варіантів групової зміни реквізитів документів та довідників, а також порядок перенесення ієрархічного списку номенклатури в документ «Excel».

Розділ «Кадровий облік і розрахунок заробітної плати» доповнено описом основних налаштувань кадрового обліку та розрахунку зарплати, у тому числі налаштувань облікової політики організації з кадрів і зарплати.

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами розділу «Сервісні функції». У розділі опубліковано порядок автоматичного оновлення конфігурації через Інтернет, механізм роздільної нумерації податкових документів, а також порядок використання додаткових реквізитів при формуванні найменувань номенклатури.

Перелік нових матеріалів наведено у розділі «Нові матеріали розділу»

 

<<< Назад