28.03.2018 12:48 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації «BAS ERP».

Матеріали публікуються українською мовою у розділі «Методична підтримка користувачів «BAS ERP»» довідника «Користувачам BAS».

У поточному випуску користувачам конфігурації «BAS ERP» у розділі «Кадровий облік і розрахунок заробітної плати» рекомендуємо ознайомитися із загальним порядком налаштування графіків роботи, а також з прикладами їх створення в залежності від режиму роботи співробітників.

У новому розділі «Податковий облік» пропонуємо ознайомитися з методикою створення в інформацій базі вхідних податкових документів.

Розділ «Робота з документами, довідниками і звітами» доповнено порядком роботи з журналами документів і довідниками, а саме представлено можливості швидкого пошуку у списках, варіанти налаштування списків, порядок виводу списку для збереження на зовнішній носій або на друк. Також актуалізовано методику групової зміни реквізитів.

У розділі «Адміністрування інформаційної бази» рекомендуємо ознайомитися з порядком використання механізму дати заборони даних, який дозволяє убезпечити інформаційну базу від випадкової або навмисної зміни даних закритого періоду.

Перелік нових матеріалів наведено у розділі «Нові матеріали розділу»

 

<<< Назад