19.04.2018 09:15 Вийшло оновлення 324 ПП «Звіт» & «ЕДО» - оптимізована робота з первинними документами; оптимізована робота програми з обліковими системами (завантаження документів зі «Звіту»); реалізована перевірка наявності спеціальних символів у графі 2 Податкової накладної та графі 3 Додатку 2 (Номенклатура товарів\послуг).

Завантажити оновлення можна за посиланням – https://fredo.com.ua/download/dystrybutyv/

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 01.00.324

ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ

  1. Оптимізована робота з первинними документами.
  2. Оптимізована робота програми з обліковими системами (завантаження документів з «1С:Звіт»).

Звітність

Реєстр первинних документів

У зв’язку з відхиленням ІТС «Єдине вікно подання електронної звітності» Податкових накладних та Додатків 2 з виявленням в Квитанції №1 помилок типу «Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Поле "Номенклатура постачання товарів" містить некоректний символ з кодом 9 в позиції 7», реалізовано перевірку наявності спеціальних символів у графі 2 Податкової накладної та графі 3 Додатку 2 (Номенклатура товарів\послуг).

У зазначених графах не допускається наявності спеціальних символів (від ASCII код 0 до ASCII код 31 включно). Контроль символів виконується під час імпорту документа та під час перевірки документа.

Якщо недопустимі символи виявлені при імпорті документа, виконується автоматична заміна таких символів на символ «пробіл» (ASCII код 32).

При виявленні спеціальних символів під час перевірки документа (клавіша F4 або «Перевірити») у протоколі перевірки буде виведено повідомлення про помилку.

<<< Назад