26.04.2018 10:16 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації «BAS ERP».

Розділ «Методична підтримка користувачів «BAS ERP»» довідника «Користувачам BAS» доповнено новими матеріалами.

У поточному випуску користувачам конфігурації «BAS ERP» у розділі «Казначейство» рекомендуємо ознайомитися із порядком планування витрат грошових коштів за вказаним у замовленні постачальнику графіком оплати товарів.

У розділі «Розрахунки з контрагентами» представлено методику оформлення рахунків на оплату на основі замовлень клієнтів.

Розділ «Кадровий облік і розрахунок заробітної плати» доповнено порядком оформлення прийому на роботу співробітників. У статті розкрито нюанси внесення інформації про фізичних осіб та співробітників організації, у тому числі про сумісників, а також описано порядок заповнення реквізитів документу прийому на роботу. Також у розділі опубліковано методику підготовки інформаційної бази для автоматичного формування платіжних документів на перерахування податків із заробітної плати за допомогою спеціалізованої обробки.

Розділ «Податковий облік» доповнено методикою виписки податкових документів за операціями поставки в оптовій торгівлі.

У розділі «Сервісні функції» рекомендуємо ознайомитися з методикою здійснення повнотекстового пошуку за даними всієї інформаційної бази. В матеріалі представлено основні настройки, а також приклади пошуку інформації з використанням операторів пошуку.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі «Нові матеріали розділу»

<<< Назад