26.06.2018 10:41 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації "BAS ERP".

Користувачам конфігурації "BAS ERP" рекомендуємо ознайомитися з оновленими матеріалами довідника "Методична підтримка користувачів рішень BAS".

У поточному випуску в підрозділі "Робота з документами, довідниками і звітами" рекомендуємо ознайомитися з порядком виводу більш докладної інформації в стандартні бухгалтерські звіти, на прикладі відображення юридичного найменування контрагентів. У підрозділі також опубліковано опис настройки колонтитулів типових бухгалтерських звітів.

Новий підрозділ "Ціноутворення" доповнено методикою спільного застосування знижок. В ній на конкретному прикладі розглянуто порядок застосування декількох знижок послідовно.

Підрозділ "Управління продажами" доповнено порядком перенесення залишку невикористаних коштів з одного замовлення клієнта на інше.

У підрозділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" рекомендуємо ознайомитися з порядком застосування і відображення податкової соціальної пільги. В матеріалі представлені приклади застосування різних видів пільг з ПДФО. У підрозділі опубліковано особливості оформлення договору позики зі співробітником, а також порядок розрахунку і утримання сум із заробітної плати в рахунок погашення позики і відсотків за користування позиковими засобами.

Підрозділ "Податковий облік" доповнено методикою складання податкових накладних на суму перевищення ціни придбання/собівартості/балансової (залишкової) вартості/звичайної ціни товарів/послуг над фактичною ціною їх поставки.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу".

<<< Назад