28.08.2018 13:37 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації "BAS ERP".

Користувачам конфігурації "BAS ERP" рекомендуємо ознайомитися з оновленими матеріалами довідника "Методична підтримка користувачів рішень BAS".

У поточному випуску в підрозділі "Склад і доставка" рекомендуємо ознайомитися з методикою проведення інвентаризації товарів за допомогою помічника складання складських актів та вручну. Також в розділі опубліковано методику оформлення факту пересортиці товарів.

Підрозділ "Необоротні активи" доповнено порядком оформлення придбання та введення в експлуатацію устаткування при веденні кількісного обліку, також оновлено порядок оформлення придбання та введення в експлуатацію об’єктів будівництва при веденні індивідуального обліку об’єктів майбутніх основних засобів.

У підрозділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення відпустки для догляду за дитиною. В ній представлено порядок оформлення відпустки та приклади відображення у різних випадках.

Підрозділ "Податковий облік" доповнено порядком відображення індивідуальних податкових номерів в податкових документах.

Підрозділ "Сервісні функції" доповнено порядком відновлення резервної копії інформаційної бази, а також порядком створення та використання посилань на об’єкти інформаційної бази.

У підрозділі "Адміністрування інформаційної бази" опубліковано порядок установки та зміни паролю, а також налаштування можливості установки користувачами своїх паролів.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу".

<<< Назад