01.11.2018 10:55 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації "BAS ERP". 

Користувачам конфігурації "BAS ERP" рекомендуємо ознайомитися з оновленими матеріалами довідника "Методична підтримка користувачів рішень BAS".

У поточному випуску в підрозділі "Податковий облік" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування податкового кредиту та податкових зобов'язань при придбанні товарів для використання в частково оподатковуваній господарській діяльності.

Підрозділ "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" доповнено порядком обліку права на відпустку, а також обліку і розрахунку залишків відпусток.

У підрозділі "Необоротні активи" опубліковано методики розрахунку амортизації необоротних активів прямолінійним, кумулятивним та виробничим методом.

Підрозділ "Роздрібна торгівля" доповнено методикою обліку акцизного податку, в якій розкрито порядок заповнення нормативно-довідкової інформації, приведені приклади оформлення операцій продажу в роздрібній торгівлі, а також представлено порядок заповнення Декларації з акцизного податку.

У підрозділі "Адміністрування інформаційної бази" опубліковано порядок налаштувань для входу в програму користувачів, значна увага приділена нюансам призначення паролів. Також представлено порядок аналізу роботи користувачів в програмі для отримання статистичних даних за їх активністю: години роботи, кількість підключень, кількість введених/змінених документів і довідників, кількість помилок і попереджень при роботі користувача, максимальна кількість одночасно працюючих користувачів.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад