26.12.2018 13:43 Оновлено методичні матеріали для користувачів конфігурації "BAS ERP".

Користувачам конфігурації "BAS ERP" рекомендуємо ознайомитися з оновленими матеріалами довідника "Методична підтримка користувачів рішень BAS".

У поточному випуску опубліковано матеріали нового розділу "Валютні операції", а саме методику налаштування обліку для ведення операцій в іноземній валюті, а також методику конвертації валюти.

Підрозділ "Робота з клієнтами" доповнено методикою перенесення заборгованості партнера на іншу юридичну особу. Опубліковано приклад оформлення бартерної операції.

У розділі "Необоротні активи" опубліковано опис методів нарахування амортизації необоротних активів в бухгалтерському та податковому обліку. На конкретних прикладах розглянуто методики нарахування амортизації необоротних активів методом зменшення залишкової вартості та методом прискореного зменшення залишкової вартості.

Розділ "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" доповнено методикою оплати за надурочну роботу, в якій наведено опис налаштувань параметрів розрахунків, порядок реєстрації та розрахунку надурочної роботи, а також приклади нарахування оплати за надурочну роботу.

Розділ "Податковий облік" доповнено порядком оформлення придбань у постачальників-неплатників ПДВ, для коректного відображення даних у декларації з ПДВ.

У розділі "Адміністрування інформаційної бази" опубліковано методику налаштування зовнішнього доступу для роботи в режимі самообслуговування, який забезпечує можливість надання постійним клієнтам обмеженого доступу до бази даних за виданим логіном та паролем. Також у розділі опубліковано методику налаштувань обмеження доступу для роботи з групами фізичних осіб.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад