29.03.2019 11:34 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

Користувачам конфігурації "BAS ERP" у розділі "Необоротні активи" рекомендуємо ознайомитися з методикою оформлення переоцінки основних засобів.

Розділ "Податковий облік" доповнено методикою відображення ПДВ при отриманні послуг від нерезидента. Основна увага у матеріалі присвячена порядку оформлення податкових документів. У розділі актуалізовано методики придбання товарів (послуг) для використання у неоподатковуваній та частково оподатковуваній ПДВ діяльності. Основна увага акцентована на порядку нарахування податкового кредиту та податкових зобов’язань за такими придбаннями.

Для користувачів конфігурації "BAS ERP" у розділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" оновлено, а для користувачів конфігурації "BAS Управління торгівлею" у розділі "Початок роботи, введення початкових залишків" опубліковано порядок налаштування виробничого календаря. У "BAS ERP" дані виробничого календаря використовуються в підсистемах обліку робочого часу, кадрового обліку та розрахунку зарплати. У "BAS Управління торгівлею" - для планування відвантажень на складі, в управлінні запасами для розрахунку дат поставок в рамках забезпечення потреб.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP" і "BAS Управління торгівлею" в розділі "Сервісні функції" оновлено рекомендації по відстеженню наявності оновлень.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад