01.08.2019 11:01 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

Користувачам конфігурації "BAS ERP" у розділі "Робота з документами, довідниками і звітами" рекомендуємо ознайомитися з методикою настройки рахунків обліку, оскільки у багатьох документах рахунки обліку не вказуються, а порядок формування проводок у документах залежить від настройок статті витрат у робочому місці "Настройки відображення документів в регламентованому обліку".

У підрозділі "Робота з клієнтами" рекомендуємо ознайомитися з порядком оформлення угоди з клієнтом у разі поставки товарів під замовлення клієнта.

Розділ "Необоротні активи" доповнено методикою проведення інвентаризації основних засобів.

У розділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" опубліковано методику нарахування та оплати основної щорічної відпустки. У ній наведено порядок нарахування відпускних одному працівнику та списку працівників, особливості нарахування відпускних внутрішнім сумісникам, а також особливості виплати відпускних в міжрозрахунковий період.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP" та "BAS Управління торгівлею" у підрозділі "Взаєморозрахунки" розділу "Казначейство" представлено механізм визначення валюти взаєморозрахунків з діловими партнерами.

Розділ "Управління купівлями" доповнено описом налаштувань та функціональних можливостей підсистеми "Купівлі". Також у розділі представлено порядок оформлення замовлень постачальникам.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP", "BAS Управління торгівлею" та "BAS Роздрібна торгівля" у розділ "Робота з документами, довідниками і звітами" додано порядок налаштування звіту "Універсальний звіт" на прикладі виведення контактних даних фізичних осіб. Також оновлено механізм групової зміни реквізитів, який дозволяє масово змінювати реквізити і табличні частини у вибраних довідниках і документах.

У розділі "Сервісні функції" представлено рекомендації по відстеженню наявності оновлень, а також методика оновлення програми через конфігуратор.

Перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

 

<<< Назад