30.08.2019 11:45 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У розділі "Методична підтримка користувачів рішень BAS" розпочато публікацію методичних матеріалів для користувачів рішення "BAS Бухгалтерія"

Користувачам рішень "BAS ERP", "BAS Управління торгівлею" та "BAS Роздрібна торгівля" також рекомендуємо ознайомитися з переліком нових матеріалів.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP" та "BAS Управління торгівлею" у розділі "Управління купівлями" представлено методику оформлення надходження товарів і послуг. У статті описаний порядок реєстрації поставок при купівлі у постачальника, через підзвітну особу, при імпорті та надходженні товарів на комісію, а також представлено порядок реєстрації розбіжностей між фактично прийнятими товарами і товарами, зафіксованими у первинних супровідних документах постачальника та ін.

Користувачам конфігурації "BAS ERP" у розділі "Необоротні активи" рекомендуємо ознайомитися з методикою проведення ремонту основних засобів.

У розділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" представлена методика оплати праці в валюті. Стаття буде цікава підприємствам, на яких співробітникам встановлюється оклад, номінований у валюті, при цьому нарахування та виплати виконуються в гривнях, відповідно до курсу валюти.

Для користувачів рішень "BAS" у розділі "Адміністрування інформаційної бази" опубліковано методику установки та оновлення платформи. А для користувачів рішення "BAS Роздрібна торгівля" у даному розділі також опубліковано методику роботи з регламентними завданнями.

Повний перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад