26.12.2019 14:02 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитися з порядком введення початкових залишків транспортно-заготівельних витрат, що обліковуються на окремих субрахунках рахунків запасів, а також безпосередньо з методикою ведення обліку транспортно-заготівельних витрат. У матеріалах представлено опис та порядок заповнення реквізитів касових ордерів. Також рекомендуємо ознайомитися з методикою відкликання співробітників з відпустки.

Для користувачів рішень "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" представлено порядок налаштування та функціональні можливості підсистеми роздрібної торгівлі, а також порядок відображення операцій роздрібної торгівлі в неавтоматизованій та автоматизованій торгових точках.

Для користувачів конфігурації "BAS Бухгалтерія" опубліковано порядок розрахунку курсових різниць при взаєморозрахунках з покупцями, а також на прикладах розглянуто порядок розрахунку курсових різниць за історичним та середньозваженим курсом у разі отримання авансів від покупця, а також у разі оплати після відвантаження.

Рекомендуємо ознайомитися з варіантами кадрового обліку та обліку заробітної плати, що реалізовані у програмі, а також з методикою розподілу транспортно-заготівельних витрат.

Корисними для ознайомлення будуть методики обліку очікуваного і підтвердженого ПДВ, формування податкових документів за роздрібними операціями, у тому числі і за відокремленими підрозділами.

Для користувачів конфігурацій "BAS" у розділі "Адміністрування інформаційної бази" оновлено порядок установки пароля користувача, методику використання механізму "Дати заборони зміни даних", а також порядок блокування роботи користувачів з налаштуваннями обмеження доступу за допомогою груп доступу.

Повний перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

 

<<< Назад