03.03.2020 12:13 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися із методиками формування касової книги, купівлі та продажу валюти, а також групової зміни рядків табличних частин документів. Цікавими для ознайомлення буде методика відображення операцій комплектації та розукомплектації номенклатури, а також порядок формування звіту з продажів у розрізі товарів і послуг. Рекомендуємо ознайомитися з особливостями обліку платників єдиного податку і умовами формування звітності, а також із механізмом роздільної нумерації податкових документів.

Для користувачів конфігурації "BAS Бухгалтерія" опубліковано порядок відображення нарахувань за лікарняними листами.

Користувачам конфігурацій "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою налаштування надбавки за роботу в шкідливих умовах праці, а також з оновленими методиками налаштування графіків роботи та ведення штатного розпису.

Користувачам конфігурацій "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з методикою введення початкових залишків за розрахунками з підзвітними особами.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" представлено основні налаштування та функціональні можливості підсистеми "Продажі", а також методика обліку витрат майбутніх періодів.

Користувачам конфігурацій BAS рекомендуємо ознайомитися з актуалізованою методикою автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою сервісу "RDI Serviсe".

Повний перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад