03.04.2020 10:04 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS Бухгалтерія" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування заробітної плати працівникам, які працюють за договором цивільно-правового характеру, а також з методикою відображення взаєморозрахунків із контрагентами у формі 1ДФ.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" представлено методику відображення операцій за короткостроковими кредитами і позиками, а також оформлення овердрафту (короткострокового кредиту банку). Опубліковано порядок заповнення кодів товарів і послуг у податкових документах і методику формування зведеної податкової накладної за постачаннями, які мають безперервний або ритмічний характер. Також рекомендуємо ознайомитися з порядком відображення господарських операцій за допомогою довідника кореспонденцій рахунків та варіантами роботи з журналами документів і довідниками (друк, відбір, сортування та настройка списку).

Користувачам конфігурацій "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування щомісячної надбавки за вислугу років. Корисними для ознайомлення будуть актуалізовані методики оформлення прийому на роботу, виплати винагороди за договором ЦПХ та звільнення співробітників.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" опубліковано методики формування касової книги та розподілу амортизації необоротних активів за кількома рахунками, статтями витрат або підрозділами.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" опубліковано настройки колонтитулів типових бухгалтерських звітів.

Для користувачів конфігурацій "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Управління торгівлею" та "BAS Роздрібна торгівля" представлено можливість відображення автосуми в звітах і друкованих формах.

Користувачам конфігурацій "BAS" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою сервісу "RDI Serviсe", а також з механізмом повнотекстового пошуку даних.

Повний перелік нових матеріалів наведено в розділі "Нові матеріали розділу"

<<< Назад