20.04.2020 10:40 Вийшло оновлення 1.1.3.8 сервісу FlyDoc, в якому встановлена мінімальна версія EDI-провайдера 1.0.42, реалізовано можливість відправки посилання на документ та ін.

Завантажити оновлення можна за посиланням – https://flydoc.in.ua/uk/updates/.

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 1.1.3.8

1. Встановлена мінімальна версія EDI-провайдера 1.0.42.

2. Реалізовано можливість відправки посилання на документ.

При відправці електронного документу автоматично формується посилання на документ. Посилання на документ можна побачити в події "Відправлення" по відповідному електронному документу та відправити контрагенту.

В формі відображення електронного документу є поле "Відправка посилання на документ". По кнопці "Налаштувати" можна вказати список адрес електронної пошти, на яку буде автоматично відправлено електронний лист при відправленні електронного документу.

При налаштуванні адресу електронної пошти в формі "Контактні дані контрагентів" можна встановити відмітку "Відправляти посилання на документ автоматично".

Факт відправлення електронного листа із посиланням на документ фіксується в події "Відправлення посилання на документ" по відповідному електронному документу.

Функція відправки посилання на документ працює для контрагентів-отримувачів, які виконують або виконували раніше обмін електронними документами на платформі ПТАХ або працюють (ли) з продуктами: «M.E.Doc», «FREDO», «FlyDoc», «СОТА».

3. Вкладення до електронного документу.

Сервіс обміну електронними документами ПТАХ не дозволяє відправляти вкладення до електронних документів, розміром більше 20МБ. У FlyDoc реалізовано відображення розміру вкладених файлів, а також контроль на перевищення розміру при підписанні електронного документу.

4. Повторна відправка Документів/Квитанцій.

В журналі електронних документів додано кнопку командної панелі "Відправити повторно Документ/Квитанції".

5. Налаштування правил створення документів.

В налаштуваннях правил створення документів на закладці “Налаштування типової схеми” можна встановити відмітку “Використовувати як типову схему”. Після чого дані правила можна використовувати при налаштуванні правил створення документів для інших шаблонів електронних документів.

6. Виправлено виявлені помилки.

<<< Назад