22.06.2020 18:10 Вийшло оновлення 01.03.002 сервісів FREDO Звіт & FREDO ДокМен – налаштоване відображення статусу Реєстрація зупинена при повторному отримані квитанції про зупинку реєстрації ПН/РК, закрита можливість здійснювати відправку у контролюючі органи та/або контрагентам документів, які переміщені до Корзини, оновлені Довідники і Форми.

Завантажити оновлення можна за посиланням – https://fredo.com.ua/download/dystrybutyv/.

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 01.03.002

ЗМІНИ У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ

Звітність

Реєстр первинних документів

Налаштовано відображення статусу Реєстрація зупинена при повторному отримані квитанції про зупинку реєстрації ПН/РК з причини наявності критеріїв оцінки ризиків СМКОР, відповідно до тексту отриманої квитанції.

Допоміжні сервіси

На прохання користувачів закрито можливість здійснювати відправку у контролюючі органи та/або контрагентам документів, які переміщені до Корзини.

Корзина використовується для зберігання вилучених з обробки документів, що були створені помилково, відхилені при реєстрації, чернеток, дублюючих екземплярів тощо.

ЗМІНИ У ДОВІДНИКАХ

Згідно з Законом України від 16.01.2020 р. № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» оновлено довідники:

  • Довідник ставок рентної плати за користування радіочастотним ресурсом;
  • Довідник підакцизних товарів.

ФОРМИ

Державна податкова служба

Нова форма

Додано нову форму, подання за звітний податковий період 2019 р. до 01.07.2020 р.:

  • J0108401 Розрахунок частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями (для господарських товариств з державною часткою у статутному капіталі)

Державна служба статистики

Зміни

Оновлено контролі у формах:

  • S0301011 1-ПВ. Звіт з праці (місячна)
  • S0301116 1-ПВ. Звіт з праці (квартальна)

ФСС від нещасних випадків

Нова форма

Початок дії - з 01.01.2020 р.; подання - за потреби:

  • C0103503 Відомості про наслідки нещасного випадку (гострого професійного захворювання (отруєння) / аварії), що стався (сталося / сталася)

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗВІТНІСТЬ ДЛЯ МІНІСТЕРСТВ ТА ВІДОМСТВ

Звітність державних підприємств

Фінансові плани та звіти про їх виконання, фінансова та статистична звітність, форми фінансового моніторингу, спеціальна звітність, аналітична звітність державних підприємств

Зміни

Підключено Довідник доходів та витрат у рядках 3270/01, 3270/03 форми:

  • S3000109 Фінансовий план

Міністерство оборони України

Фінансова, статистична, планова звітність та форми моніторингу діяльності державних підприємств

Зміни

1. Змінено розрахунок та контроль у графі 2 Таблиці 6.1 показника Середньомісячних витрат на оплату праці одного працівника для Новостворених підприємств у попередньому звітному періоді, які відпрацювали неповний Рік:

  • MOU00109 Фінансовий план

2. Відкориговано перенесення даних у Таблицю 6 розділ 8 у періоді IV Квартал та Рік із відповідної таблиці форми MOU00109 Фінансовий план:

  • MOU00309 Показники виконання фінансового плану

Укроборонпром

Фінансова, статистична, планова звітність та форми моніторингу діяльності державних підприємств для установ, підзвітних Міністерству оборони України

Зміни

Відкориговано перенесення даних у Таблицю 6 розділ 8 у періоді Рік із відповідної таблиці форми UOP00109 Фінансовий план:

  • UOP00309 Показники виконання фінансового плану

<<< Назад