03.07.2020 11:11 Запитати аудитора стало ще простіше!
З липня 2020 р. користувачі, які мають діючий договір «ІТС ПРОФ», можуть щомісячно ставити запитання аудитору!

Кількість консультацій аудитора дорівнює кількості місяців у періоді дії договору «ІТС ПРОФ»! Наприклад, користувач пільгового «ІТС ПРОФ» на 3 місяці має можливість задати 3 (три) запитання протягом терміну дії договору.

Для тих користувачів, які зареєстрували «ІТС ПРОФ» з червня 2020 року (або раніше) кількість консультацій аудитора дорівнює кількості місяців, що залишилися до закінчення дії договору «ІТС ПРОФ» у липні 2020! Наприклад, користувач «ІТС ПРОФ», який має діючий договір «ІТС ПРОФ» з березня 2020 року терміном на 6 місяців отримає 2 (дві) консультації до закінчення терміну дії поточного договору «ІТС ПРОФ».

У місяці можна задавати будь-яку кількість запитань, але не більше кількості консультацій у пакеті. Тобто контролюється тільки загальна кількість консультацій, що включена в пакет онлайн-сервісів. При цьому невикористані безкоштовні консультації не переносяться на наступний період.
Також слід пам’ятати, що одночасно від одного користувача приймається в роботу тільки одне запитання. Наступне запитання користувач може надіслати після отримання відповіді на попереднє запитання.

В серпні 2020 року надійде до продажу пакет онлайн-сервісів «Бухгалтерський», до складу якого включено 12 безкоштовних консультацій аудитора. Детальніше про пакет описано за посиланням.

Детальніше з інструкцією надання консультації можна ознайомитись за посиланням.

<<< Назад