01.10.2020 11:41  Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою віднесення додаткових витрат з перевезення до митної території України на собівартість товарів, що імпортуються. Цікавою для ознайомлення буде методика відображення безоплатної передачі матеріально виробничих запасів, а також порядок зазначення конкретної партії при списанні (реалізації).

В матеріалах описані можливості пооб’єктного та кількісного обліку малоцінних активів. Детально представлена методика кількісного обліку, через підсистему обліку малоцінних активів.

Користувачам рішення "BAS Бухгалтерія" рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення в обліку операцій видачі і погашення позики, а також відображення доходів працівників, які надаються в негрошовій формі і не належать до фонду оплати праці.

Користувачам програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з порядком налаштування та призначення способів відображення заробітної плати, а також формування результатів відображення в обліку зарплати, ПДФО та страхових внесків. Актуалізовано порядок застосування і відображення податкової соціальної пільги та методику нарахування оплати за тарифними розрядами.

Для користувачів рішень "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" оновлено методику розрахунків з підзвітними особами.

Користувачам рішень "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з методикою збирання товарів на складі за завданнями на перевезення та розпорядженнями на доставку. Також рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком підготовки нормативно-довідкової інформації, етапами формування доставки товарів та методикою формування завдань на перевезення (доставку) товарів.

Користувачам типових рішень BAS, в яких реалізовано сервіс "RDI Serviсe", рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою даного сервісу.

Користувачам програми "BAS Малий бізнес" рекомендуємо ознайомитися зі статтями, автором яких є Анна Федосюк, спеціаліст-консультант компанії "Хвоя Інтегра"https://hvoya.com.ua/. В матеріалах представлені різні аспекти використання прикладного рішення для автоматизації ключових процесів на підприємствах малого бізнесу. У поточному випуску у новому розділі "CRM" представлено методику масових розсилок E-mail та SMS, методику використання правил робочих процесів, які дозволяють налаштовувати реакцію програми на певну дію користувача, а також методику налаштування  та роботи з чат-ботом Telegram для запису клієнтів на послуги.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад