02.12.2020 11:19 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення в обліку операції апгрейду з одного програмного продукту на інший.

У розділі "Початок роботи, введення початкових залишків" рекомендуємо ознайомитися зі статтями в яких описані особливості введення початкових залишків витрат майбутніх періодів, капітальних інвестицій, грошових коштів, запасів переданих та прийнятих на комісію, товарів у роздробі при оцінці "По продажній вартості", а також початкових залишків за розрахунками з підзвітними особами.

Для користувачів програми "BAS Бухгалтерія" представлено опис звітів, за допомогою яких можна переглянути і проаналізувати результати остаточного розрахунку зарплати за місяць або зведено за період.

Користувачам програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування оплати за час перебування у відрядженні.

Користувачам програми "BAS Малий бізнес" рекомендуємо ознайомитися зі статтями, автором яких є Анна Федосюк, спеціаліст-консультант компанії "Хвоя Інтегра". В матеріалах представлені різні аспекти використання прикладного рішення для автоматизації ключових процесів на підприємствах малого бізнесу. У поточному випуску у новому розділі "Грошові кошти" представлено методику безготівкового руху грошових коштів, а саме надходження грошових коштів на рахунок організації від покупця. У розділі "Облік майна" представлено загальний порядок оформлення операцій з майном підприємства. Розділ "Облік запасів" доповнено матеріалом, в якому описано, як швидко відстежити та зафіксувати розбіжності при надходженні товарів від постачальника, наприклад, коли контрагент помилився з кольорами і розмірами, або відвантажив не весь товар, чиабо, навпаки, більше замовленого.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад