11.03.2021 12:58 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованою методикою нарахування податкового кредиту та податкових зобов'язань при придбанні товарів для їх використання у частково оподатковуваних операціях господарської діяльності, а також з методикою складання уточнюючого розрахунку з ПДВ у випадках, якщо помилки виявлені до та після закінчення граничного строку подання декларації.

Користувачам програм "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування допомоги на поховання.

Для користувачів програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" представлено методику обліку платників єдиного податку та актуалізовано порядок заповнення даних про відповідальних осіб власної організації.

Користувачам, які планують перейти на рішення "BAS Комплексне управління підприємством" з конфігурації "Управління торговим підприємством", рекомендуємо ознайомитися з методикою такого переходу.

Користувачам програм "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитися з методиками обліку малоцінних активів. А саме, з описом методів нарахування амортизації в бухгалтерському та податковому обліку, прикладами нарахування амортизації методами "50% - 50%" та "100%", а також з методикою пооб’єктного обліку малоцінних активів.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад