15.04.2021 11:27 Оновлено матеріали довідника "Розробка та адміністрування".

Для розробників конфігурацій оновлено обробку приховування конфіденційної інформації, яка призначена для підготовки інформаційної бази перед передачею в службу технічної підтримки або для інших цілей, що передбачають необхідність очищення певних даних в базі.

Оновлено методику використання менеджера динамічної пам'яті TCmalloc з платформою 1С:Підприємство версій 8.3.10-8.3.13.

Також рекомендуємо ознайомитися з методикою розслідування причин повільної роботи операції на прикладі відкриття керованої форми та порядком аналізу споживання пам'яті процесами платформи.

Корисними для ознайомлення будуть актуалізовані методики аналізу завантаженості устаткування для Windows та спільного використання провайдерів маркерів доступу облікових даних і платформи 1С:Підприємство.

Також у розділі оновлено методику роботи з конфігурацією "Конвертація даних 3.0" – інструментом для розробки обмінів, які передбачають наявність посередників передачі даних між конфігураціями у вигляді універсального формату даних EnterpriseData.

Адміністраторам систем рекомендуємо ознайомитися з оновленою методикою розміщення даних 1С:Підприємства 8, яка містить опис складу полів таблиць бази даних, що визначаються різними об'єктами метаданих.

Повний перелік оновлених і вперше публікованих матеріалів наведено в рубриці "!!! Нові та змінені розділи" (матеріали подано російською мовою).

 

<<< Назад