04.08.2021 10:40 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з порядком оформлення операцій зі зворотною тарою, а також з актуалізованою методикою надходження та введення в експлуатацію безоплатно отриманих основних засобів. 

Для користувачів програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" надані рекомендації щодо введення початкових залишків за взаєморозрахунками з комісіонерами, а також актуалізовано методику оформлення імпорту товарів.

Користувачам програм "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитись з методиками надходження та введення в експлуатацію безоплатно отриманих основних засобів, а також відображення операції оренди автомобіля у фізичної особи. Цікавим для ознайомлення буде приклад нарахування і виплат дивідендів.

Користувачам типових рішень BAS, в яких реалізовано сервіс "RDI Serviсe", рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою даного сервісу.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад