03.02.2022 13:17 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою річного перерахунку пропорційного ПДВ.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" наведено приклад відображення натуральних доходів співробітників, які є подарунками чи призами і частина вартості яких не оподатковується.

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з основними налаштування та порядком передачі товарів між власними організаціями з використанням типової схеми продажу "Інтеркампані". Також представлено порядок призначення цін продажу клієнтам та варіанти завантаження ХМL-файлів і автозаповнення вхідних податкових накладних.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" описана методика відображення надходження та прийняття до обліку нематеріальних активів.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад