15.03.2022 18:04 Тимчасово не публікуються актуальні курси валют НБУ для їх завантаження у типові рішення з сайту finance.ua.

Повідомляємо, що на сайті finance.ua з 24 лютого 2022 року не публікуються актуальні курси валют НБУ для автоматичного завантаження їх у типові рішення. За детальною інформацією про термін виправлення описаної проблеми на вказаному сайті рекомендуємо звертатися до його контактного центру.

Нагадуємо, що курси валют можна завантажувати автоматично за допомогою сервісу "RDI Service" (який включено в договір ІТС ПРОФ (платний або пільговий), пакет онлайн-сервісів "Тех.підтримка" або в річну підписку на сервіс "RDI Service"). Користувачі, які не мають перелічених договорів, можуть придбати доступ до сервісу. Для цього потрібно звернутися до своєї обслуговуючої компанії.

Детальніше про роботу з сервісом описано у статті "Автоматичне оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою сервісу "RDI Serviсe"", яка опублікована для користувачів рішень:

- "BAS Бухгалтерія" (Базова, ПРОФ, КОРП), "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Управління торгівлею";

"Управління торговим підприємством", "Управління виробничим підприємством", "Зарплата та Управління Персоналом" та "Управління торгівлею" (редакція 2.3)

<<< Назад