31.03.2022 14:52 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Управління торгівлею", "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими можливостями сервісу "Опендатабот.Ризики" та його налаштуваннями.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" наведено приклад механізму обліку ПДВ за касовим методом.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" актуалізовано методику повернення товарів від клієнта.

Користувачам програм "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитися з порядком застосування обмежень при розрахунку лікарняних листів.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" у розділ "Нематеріальні активи" додано нові статті:

- "Методи нарахування амортизації нематеріальних активів в бухгалтерському та податковому обліку";

- "Методика нарахування амортизації нематеріальних активів прямолінійним методом";

- "Методика нарахування амортизації нематеріальних активів виробничим методом";

- "Методика нарахування амортизації нематеріальних активів кумулятивним методом";

- "Методика нарахування амортизації нематеріальних активів методом зменшення залишкової вартості";

- "Методика нарахування амортизації нематеріальних активів методом прискореного зменшення залишкової вартості".

Для користувачів рішення "BAS Малий бізнес" в розділ "Сервісні функції" додано порядок виведення потрібних елементів на командну панель та порядок роботи з вбудованим калькулятором.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад