01.06.2022 10:15 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" наведено порядок відображення гарантійних ремонтів.

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з веденням військового обліку та обліку бронювання громадян, а також з методикою індексації штатного розпису та заробітку співробітників на основному місці роботи.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" наведено приклад автоматичного заповнення ціни при передачі товарів між організаціями при використанні схеми "Інтеркампані", а також розглянуто особливості відображення перехідних операції підприємствами, які перейшли на особливий режим Єдиного податку за ставкою 2%.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано настройки колонтитулів типових бухгалтерських звітів.

Користувачам програм "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитись з актуалізованим описом функціоналу сервісу "RDI Serviсe".

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад