10.08.2022 09:36 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитись з прикладами відображення операцій за договорами поруки у боржника та кредитора. Розглянуто особливості відображення перехідних операцій підприємств, які до переходу були платником податку на прибуток та платником ПДВ або платником єдиного податку та платником ПДВ.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" наведено загальні правила обліку єдиного соціального внеску (ЄСВ). Актуалізовано порядок розрахунку та відображення компенсації за затримку виплати заробітної плати, а також опис утримання аліментів.

Для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" наведено особливості механізму спрощеного забезпечення потреб.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовані опис автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою сервісу "RDI Serviсe", а також опис реєстрації податкових документів та уточнення податкових зобов’язань згідно ЗУ 2260.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Управління торгівлею" та "BAS Роздрібна торгівля" актуалізовані статті в розділі "Робота з документами, довідниками і звітами".

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад