07.09.2022 11:24 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Бухгалтерія" рекомендуємо ознайомитися з порядком ведення обліку заробітної плати для організацій резидентів Дія Сіті та гіг-контрактів.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано основні налаштування кадрового обліку та розрахунку зарплати, методику відображення відпустки без збереження заробітної плати та методику нарахування оплати мобілізованим особам до прийняття Закону України від 01.07.2022 р. № 2352-IX.

Користувачам рішення "BAS Бухгалтерія" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими настройками параметрів кадрового обліку та обліку заробітної плати.

Для користувачів програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" представлено методику одержання об'єктів основних засобів як внеску до статутного капіталу у процесі роботи підприємства. Розглянуто приклади погашення заборгованості перед постачальником за допомогою векселя та методику повернення послуг.

Для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику спільного застосування знижок, приклад відвантаження товарів з ордерного складу до мережі магазинів на комісію, а також ряд статей підрозділу "Робота з клієнтами".

Користувачам типових рішень BAS корисною для ознайомлення буде актуалізована інструкція по завантаженню курсів валют з сайту ІТС.

Повний перелік нових матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу"

<<< Назад