06.10.2022 15:12 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою оформлення з працівником строкового трудового договору та з можливістю автоматичної розсилки розрахункових листків співробітникам. Також для користувачів вказаних рішень актуалізовано основні налаштування кадрового обліку та розрахунку зарплати та порядок ведення обліку організаціями резидентами Дія Сіті, у тому числі обліку гіг-контрактів.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" опубліковано, а для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано настройки системного облікового запису електронної пошти.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS ERP, ред. 2.5", "BAS Комплексне управління підприємством", "BAS Управління торгівлею" та "BAS Роздрібна торгівля" актуалізовано статті в розділі "Адміністрування інформаційної бази".

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими методиками застосування бонусних програм лояльності та оформлення додаткових витрат при купівлі товарів.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику використання класифікаторів номенклатури.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад