03.11.2022 10:56 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з розширеним варіантом забезпечення потреб, а також з описом методів забезпечення: підтримка запасу (Замовлення під замовлення), підтримка запасу (min – max), підтримка запасу (розрахунок за нормою) та підтримка запасу (розрахунок за статистикою).

Для користувачів рішення "BAS Бухгалтерія" описано порядок відображення розрахунків із мобілізованими особами.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" розглянуто порядок роботи з документом "Коригування боргу" та методику оплати поручителем коштів основному кредитору, внаслідок невиконання зобов'язань боржником. А також описано використання механізму "Дати заборони зміни даних".

Для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано описи порядків нарахування оплати за середнім заробітком під час перебування у відрядженні, застосування обмежень при розрахунку лікарняних листів та оформлення прийому на роботу.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад