28.12.2022 08:51 Підвищення цін на FlyDoc з 01.01.2023 р.

Сервіс електронного документообігу FlyDoc запущений у промислову експлуатацію у жовтні 2018 року і з тих пір завоював серед користувачів програм для автоматизації бізнесу значну популярність через можливість прямого вбудування в клієнтські облікові системи, наявність спільних продуктів BAS+FlyDoc, надійність в експлуатації та широкий функціонал. З моменту випуску FlyDoc ціни на пакети сервісу не змінювалася, а завдяки регулярним акціям – сервіс часто можна було придбати у два рази дешевше.

Але за цей час витрати на підтримку та розвиток функціональних можливостей сервісу збільшилися через зростання вартості кваліфікованих розробників та суттєву інфляцію (більше 51% з моменту випуску сервісу FlyDoc).

В новині від 09.11.2022 року повідомлялось, що з 1 січня 2023 року постачання примірників програмних продуктів і сервісів ІТС планується привести у відповідність до діючого законодавства і відвантажувати з ПДВ. Враховуючи економічну складову якісної підтримки сервісу FlyDoc та зважаючи на недоцільність постійного збурення користувачів інформацією про підвищення цін з різних причин, вендором сервісу FlyDoc прийнято рішення одночасно з цим підвищити ціни на пакети сервісу електронного документообігу "FlyDoc".

Ціни з 01.01.2023 року на пакети сервісу електронного документообігу "FlyDoc" опубліковані у новині за посиланням.

<<< Назад