24.01.2023 12:50 Вийшла версія 1.1.3.15 сервісу FlyDoc. Серед основних змін: анулювання електронних документів; прийом вхідних повідомлень з використанням сертифікатів, що втратили чинність; вибір облікового документу та багато інших важливих вдосконалень.

Отримати нову версію  1.1.3.15 сервісу FlyDoc можна на сайті flydoc.in.ua або оновивши спільні рішення Business Automation Software + FlyDoc через сервіс «Оновлення програм» версіями, що випущені після 20.01.23 року.

Зміни у версії 1.1.3.15

  1. Прийом вхідних повідомлень з використанням сертифікатів, що втратили чинність
  2. У властивості сертифікату додана відмітка «Використовувати для прийому» для відображення потрібних сертифікатів в формі прийому вхідних повідомлень.
  3. Робота з багатосторонніми документами
  4. Реалізовано можливість редагувати маршрут для багатостороннього електронного документа.
  5. Анулювання електронних документів
  6. Реалізована можливість анулювати електронний первинний документ. У списку команд додано команду «Анулювати», яка доступна для документів у стані «Затверджено» або «Затверджено контрагентом». При анулюванні для документа створюється Угода про анулювання, що містить дату, номер угоди і причину анулювання, а також, дані документа, який анулюється. Анулювати документ може як відправник, так і отримувач. Анулювання також доступне при багатосторонньому обміну документами.
  7. Відхилення та редагування первинних документів
  8. Реалізована можливість відхилити та/або редагувати електронні документи, які на етапі погодження були відкориговані.
  9. Робота з електронними документами
  10. Для зручності користувачів додано відображення інформації про ПІБ та код ДРФО осіб в «Службовому повідомленні» при перевірці відповідності особи, що створила і підписує документ (контроль «Тільки відповідальний (для вихідних документів)», «Налаштування ЕДО – Види електронних документів, Властивості документу»).
  11. Вибір облікового документу
  12. В формі відображення електронного документу додана кнопка «Знайти обліковий документ» (поруч з реквізитом «Обліковий документ»), яка дозволяє для вхідних документів відкрити форму «Вибір облікового документа» та знайти і вибрати існуючий обліковий документ.
  13. Факсиміле електронних підписів
  14. Для оптимізації обміну даними вибір форматів зображень факсиміле обмежений до формату .png.
  15. Відправка документів контрагенту
  16. Допрацьовано відправку документа контрагенту після його підписання за посиланням, за умови, якщо увімкнено синхронізацію документів.
  17. Публікація шаблонів первинних документів
  18. Відкоригований механізм публікації шаблонів документів (за переліком), що були створені у програмі M.E.Doc: – «10110» Акт розбіжностей; – «10111» Документ з вкладенням; – «10112» Додаткова угода; – «10113» Специфікація; – «10136» Акт звірки; – «10137» Акційна пропозиція; – «10072» Товарно-транспортна накладна. Змінено адресу завантаження переліку шаблонів первинних документів на https://docflow.ezvit.com.ua/gb_tmpl/Template.asmx.
  19. Робота з електронними документами
  20. Доопрацьовано відображення позначки часу в формі відображення електронного документа (при виконанні запиту /ptn/print). Відкориговано відображення динамічних рядків у табличній частині вхідних документів.
  21. Відображення причини відхилення у Реєстрі первинних документів
  22. У Реєстрі первинних документів назву колонки Причина відхилення контрагентом змінено на Причина відхилення. Для зручності користувача доопрацьовано відображення причини відхилення для вхідних та вихідних документів. Виправлено помилки, що виникали під час використанні спеціальних символів у назві підприємства, назві контрагента, коді документа тощо.
  23. Робочий стіл FlyDoc
  24. Змінено форму налаштувань Робочого столу FlyDoc. Поля таблиці тепер відображені у вигляді дерева. Це дає можливість змінювати порядок груп полів. Доопрацьовано форми налаштування відбору в робочому столі. Додано кнопки «Відмітити все», «Зняти всі відмітки» та «Інвертувати».
  25. Оновлені бібліотеки криптографічних модулів
  26. Оновлені бібліотеки криптографічних модулів.

<<< Назад