09.02.2023 10:21 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS ERP, ред. 2.5" рекомендуємо ознайомитися з прикладами побудови бюджетної моделі, механізмами відокремленого забезпечення потреб та виправлення від’ємних залишків запасів, а також з методикою обліку транспортно-заготівельних витрат. Корисними для ознайомлення будуть методики виробництва напівфабрикатів за замовленням на виробництво, а також випуску напівфабрикатів на міжцехових переходах. Для користувачів даного рішення додано ряд статей у розділ "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими статтями розділу "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Для користувачів рішення "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику відображення ПДВ при отриманні послуг від нерезидента та методику поставки товарів/послуг, звільнених від оподаткування.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано порядок складання податкових накладних на суму перевищення.

Користувачам програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення випуску готової продукції при багатопередільному виробництві.

Для типових рішень у розділі "Сервісні функції" актуалізовано механізми завантаження курсів валют, у тому числі з сайту ІТС.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад