09.03.2023 15:15 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS ERP, ред. 2.5" рекомендуємо ознайомитися з прикладами матеріального обліку у позамовному виробництві, а також з описом нових показників обліку собівартості. Корисною для ознайомлення буде методика відображення операцій з планування і контролю грошових коштів. Для користувачів даного рішення додано ряд статей у розділ "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими статтями розділу "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Для користувачів рішення "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано порядок обліку акцизного податку з роздрібних продажів та методика виписки податкових документів, якщо точна номенклатура поставки та кількість відомі тільки за відвантаженням або другою подією. А також актуалізовано порядок заповнення відповідальної особи власної організації в документах програми.

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з прикладами відображення операцій в іноземній валюті у разі отримання авансів від клієнта та оплати від клієнта після відвантаження.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад