30.03.2023 14:42 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS ERP, ред. 2.5" рекомендуємо ознайомитися з методикою нарахування відрядного заробітку з використанням документів розділу "Виробництво".

Для користувачів рішення "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано методику розрахунку і порядок нарахування доплати за роботу в нічний час, приклади реєстрації доплат за суміщення професій, виконання обов'язків тимчасово відсутнього працівника та збільшення обсягу робіт, а також методику реєстрації відпустки для догляду за дитиною.

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" цікавим для ознайомлення будуть приклади відображення операцій в іноземній валюті у разі перерахування авансів постачальнику та оплати постачальнику після надходження товарів.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.5", "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" актуалізовано опис настройки системного облікового запису електронної пошти.

Користувачам програм "BAS ERP" ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано опис можливості автоматизованого заповнення даних про контрагента за допомогою сервісу "Пактум.Контрагент".

Для користувачів програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" наведено звіти для аналізу та контролю ПДВ. Також рекомендуємо ознайомитися з актуалізованою методикою придбання запасів у постачальників-неплатників ПДВ, оскільки починаючи з останньої версії програм коректність автоматичного формування податкових документів за неплатниками ПДВ, визначається схемою оподаткування контрагента.

Для типових рішень у розділі "Сервісні функції" актуалізовано порядок отримання посилань на об'єкти інформаційної бази.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад