10.05.2023 13:39 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з прикладами обліку витрат по замовленням на виробництво та обліку виробництва за номенклатурними групами. Наведено механізм створення нових користувачів програми, встановлення прав доступу та створення нових профілів груп доступу. А також актуалізовано методику надання послуг нерезиденту на території України.

Користувачам програм "BAS ERP, ред. 2.5", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" цікавим для ознайомлення буде опис механізму оформлення звернення до служби технічної підтримки через програму BAS та методика налаштування моніторингу цільових показників діяльності підприємства.

Для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" наведено приклади розрахунку курсових різниць при переоцінці розрахункового рахунку.

Для користувачів рішення "BAS Бухгалтерія" актуалізовано порядок застосування і відображення податкової соціальної пільги.

Для користувачів програми "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" в розділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" актуалізовано статті:

- Оплата праці в валюті;

- Нарахування щомісячної надбавки за вислугу років;

- Облік стажу загального характеру;

- Нарахування і розрахунок щомісячної премії;

- Способи відображення зарплати, їх призначення та формування проводок.

Також в розділі "Початок роботи, введення початкових залишків" актуалізовано, а для користувачів "BAS ERP, ред. 2.5" додано, приклади введення початкових залишків за розрахунками з працівниками.

Для користувачів типових рішень представлено загальну методику роботи з формою "Регламентована звітність", а також актуалізовано порядок автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою сервісу "RDI Serviсe".

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад