31.08.2023 15:39 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS ERP, ред. 2.5" рекомендуємо ознайомитися з методиками введення початкових залишків малоцінних активів в експлуатації на рахунках обліку 1112, 1122, нарахування амортизації необоротних активів в бухгалтерському та податковому обліку, а також з прикладом налаштування параметрів для нарахування амортизації основних засобів прямолінійним методом. Розглянуто порядок повернення товарів від клієнта, методику обліку витрат майбутніх періодів, основні поняття і загальні принципи лімітування грошових коштів та особливості обліку платників єдиного податку.

Користувачам програм "BAS ERP" ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком роботи з оперативною звітністю.

Для користувачів програми "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Бухгалтерія КОРП" в розділі "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" актуалізовано статті:

- Основні налаштування кадрового обліку та розрахунку зарплати;

- Порядок застосування і відображення податкової соціальної пільги;

- Облік стажу загального характеру;

- Методика обліку мобілізованих осіб (з оплатою);

- Загальні правила обліку єдиного соціального внеску (ЄСВ);

- Методика обліку мобілізованих осіб (без оплати);

- Ведення обліку організаціями резидентами;

- Дія Сіті, у т.ч. обліку гіг-контрактів;

- Нарахування і розрахунок премії за підсумками роботи за рік відсотком.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

 

<<< Назад