02.11.2023 10:04 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішення "BAS ERP, ред. 2.5" рекомендуємо ознайомитися зі способами відстеження виходу оновлень типових рішень, з  рекомендаціями щодо введення залишків за взаєморозрахунками з постачальниками та з порядком оформлення пересортиці товарів на складі. Для користувачів розглянуто порядок налаштування та функціональні можливості підсистеми роздрібної торгівлі, а також порядок відображення операцій роздрібної торгівлі в автоматизованій торговій точці.

Користувачам рішень "BAS ERP" ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитися з актуалізованими методиками ведення штатного розпису в програмі, прикладами нарахування лікарняних та порядком застосування обмежень при розрахунку лікарняних листів.

Для користувачів програм "BAS ERP" ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано приклад застосування декількох знижок послідовно.

Для користувачів рішення "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів рішень "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику застосування бонусних програм лояльності та порядок відображення операцій роздрібної торгівлі в неавтоматизованій торговій точці.

Для користувачів програми "BAS ERP, ред. 2.5" в розділ "Сервісні функції" додано статті:

- Контроль унікальності реквізитів при створенні номенклатури;

- Додавання печаток, підписів або логотипів в друковані форми документів;

- Розширення переліку інформації об'єктів, за допомогою додаткових реквізитів і відомостей;

- Пошук і вилучення дублів;

- Механізм вилучення об'єктів програми;

- Виведення потрібних елементів на командну панель.

Для користувачів типових рішень актуалізовано настройки виведення команди "Функції для технічного спеціаліста…".

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад