07.12.2023 09:38 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з порядком оформлення документів при поверненні покупцем оплаченого товару без повернення оплати та порядком налаштування обмеження доступу на рівні записів за допомогою груп доступу.

Користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.5", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Зарплата та управління персоналом" цікавим для ознайомлення буде порядок налаштування програми для заповнення об’єднаного звіту з ПДФО та ЄСВ за відокремленим підрозділом у сервісі "FREDO Звіт".

Для користувачів програми "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів програм "BAS ERP, ред. 2.1" та "BAS Комплексне управління підприємством" актуалізовано основні налаштування для відображення операцій в іноземній валюті для цілей управлінського і регламентованого обліку.

Для користувачів програми "BAS ERP, ред. 2.5" додано, а для користувачів програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано основні особливості надання послуг нерезидентам на території України.

Користувачам рішень "BAS ERP, ред. 2.5", "BAS ERP, ред. 2.1", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" цікавим для ознайомлення буде порядок відображення в прикладному рішенні роботи віддалених торгових точок, які не мають зв`язку з головною інформаційною базою. Також актуалізовано методику округлення суми чеку у роздрібній торгівлі.

Для користувачів програм "BAS ERP" ред. 2.5 та ред. 2.1  "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику конвертації валюти.

Для користувачів типових рішень описаний механізм роботи обробки "Приховування конфіденційної інформації".

Користувачам рішення "BAS Зарплата та управління персоналом" цікавим для ознайомлення буде порядок внесення відповідальних осіб власної організації.

Для користувачів програми "BAS Зарплата та управління персоналом" в розділи "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" та "Сервісні функції" додано статті.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад