11.01.2024 09:30 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Управління торгівлею" рекомендуємо ознайомитися з основними особливостями надання послуг нерезидентам на території України за ставкою 20% (7%, 0%) та порядком оформлення податкової накладної за даною операцією.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано приклади відображення витрат підзвітної особи.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 актуалізовано, а для користувачів програми "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 додано методики налаштування параметрів для нарахування амортизації основних засобів такими методами:

- виробничим;

- кумулятивним;

- зменшення залишкової вартості;

- прискореного зменшення залишкової вартості.

Для користувачів програм "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" в розділи "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" та "Адміністрування інформаційної бази" додано статті.

Також користувачам програми "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 рекомендуємо ознайомитися зі статтями розділів "Початок роботи, введення початкових залишків", "Склад і доставка", "Основні засоби" та "Сервісні функції".

Для користувачів рішення "BAS Управління торгівлею" актуалізовано налаштування обліку операцій в іноземній валюті, а також методику конвертації валюти.

Для користувачів типових рішень актуалізовано методику роботи з регламентними завданнями та опис установки пароля користувача.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад