07.02.2024 11:08 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 рекомендуємо ознайомитися з методикою повернення товарів постачальнику, а також з методикою відображення надходження та прийняття до обліку нематеріальних активів.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано, а для користувачів програм "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" додано статті в розділах "Початок роботи, введення початкових залишків" та "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 актуалізовано, а для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 додано приклади нарахування амортизації нематеріальних активів в бухгалтерському та податковому обліку різними методами:

- прямолінійним;

- кумулятивним;

- виробничим;

- зменшення залишкової вартості.

Для користувачів програми "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 додано статті в розділи "Початок роботи, введення початкових залишків", "Казначейство", "Управління продажами", "Нематеріальні активи", "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати", "Податковий облік" та "Звітність, регламентована звітність".

Для користувачів типових рішень BAS актуалізовано механізми завантаження курсів валют.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад