07.03.2024 11:12 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам типових рішень BAS рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення взаєморозрахунків із контрагентами з метою оподаткування ПДФО та військовим збором.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано порядок оформлення завершальних операцій закриття місяця.

Користувачам рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS ERP", ред. 2.5 у розділі "Забезпечення потреб" рекомендуємо ознайомитися з методикою відокремленого забезпечення потреб, а також зі статтями розділів "Казначейство", "Валютні операції", "Нематеріальні активи", "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" та "Податковий облік".

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та 2.1, а також "BAS Управління торгівлею" опубліковано методику поставки товарів/послуг, які не є об’єктом оподаткування ПДВ.

Користувачам рішення "BAS Зарплата та управління персоналом" рекомендуємо ознайомитися з новими статтями розділу "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад