11.04.2024 09:25 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 рекомендуємо ознайомитися з описом методики збирання товарів із комплектуючих і розбирання готових комплектів, на простому прикладі без використання ордерної схеми документообігу на складі. Також наведено розширений варіант забезпечення потреб та методи забезпечення потреб, а саме:

- "Підтримка запасу (min-max)";

- "Підтримка запасу (розрахунок за нормою)".

Для користувачів рішення "BAS Зарплата та управління персоналом" розглянуто два варіанти відображення обліку депонованих сум.

Для користувачів програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано методику постачання товарів/послуг, звільнених від оподаткування.

Для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Зарплата та управління персоналом" актуалізовано методику виплати зарплати, порядок визнання та списання оцінних зобов'язань (резервів) нормативним методом, порядок визнання, списання та інвентаризації оцінних зобов'язань (резервів) методом зобов’язань (МСФЗ), а також порядок застосування і відображення податкової соціальної пільги.

Для користувачів рішення "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 додано, а для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано методику відображення умовних індивідуальних податкових номерів у податкових накладних, а також порядок формування Додатку 2 до Податкової накладної.

Користувачам рішення "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 рекомендуємо ознайомитися з новими статтями розділу "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 додано статті в розділ "Робота з документами, довідниками і звітами".

Для користувачів типових рішень актуалізовано налаштування звіту "Універсальний звіт" на прикладі виведення контактних даних фізичних осіб.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад