08.05.2024 09:53 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 рекомендуємо ознайомитися з методом забезпечення потреб "Підтримка запасу (розрахунок за статистикою)", а також з методикою відображення випуску продукції стороннім переробником.

Для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Зарплата та управління персоналом" актуалізовано порядок нарахування оплати за середнім заробітком під час перебування у відрядженні, а також методику налаштування, реєстрації, утримання та перерахування профспілкових внесків.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Управління торгівлею" актуалізовано приклади розрахунку собівартості ТМЦ, при використанні різних варіантів розукомплектації.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS ERP", ред. 2.5 додано, а для користувачів програм "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS ERP", ред. 2.1 в розділі "Малоцінні активи" актуалізовано статті, а саме:

- Методика обліку малоцінних;

- Методи нарахування амортизації малоцінних необоротних матеріальних активів в бухгалтерському та податковому обліку;

- Методика нарахування амортизації малоцінних необоротних матеріальних активів методом «50% - 50%»;

- Методика нарахування амортизації малоцінних необоротних матеріальних активів методом «100%»;

- Методика пооб’єктного обліку малоцінних активів.

Для користувачів програми "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5  додано опис методики відображення ретро-бонусів наданих постачальником. Також рекомендуємо ознайомитися з новими статтями розділу "Сервісні функції".

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад