15.05.2024 16:42 Опублікована нова редакція довідника «Праця та заробітна плата»: відповідність поточному законодавству, україномовний контент, приклади роботи на сучасних програмах автоматизації.

До уваги користувачів пропонуємо нову редакцію довідника «Праця та заробітна плата», в якому детально розглянуто окремі питання обліку розрахунків з працівниками: порядок нарахування і сплати ПДФО, військового збору та єдиного соціального внеску, облік відпусток, відряджень та лікарняних працівників підприємства. Коментарі до цих питань супроводжуються посиланнями на пункти нормативних документів (законів, наказів, постанов, інструкцій тощо), а також мають окремий тематичний список нормативно-правових актів.

Для певних операцій обліку (виділені спеціальною піктограмою BAS у змісті) описаний порядок відображення її в програмі BAS Бухгалтерія КОРП, а також наведені приклади роботи в програмі.

Довідник у подальшому планується доповнювати тематичними матеріалами з питань трудових відносин, нарахування та обліку виплат, що здійснюються працівникам підприємства, з прикладами відображення в програмах для автоматизації обліку.

<<< Назад