06.06.2024 17:00 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 рекомендуємо ознайомитися з порядком розподілу ТЗВ на товари інших організацій.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" також додано загальну методику обліку транспортно заготівельних витрат.

Для користувачів програм "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.2 розглянуто порядок налаштування сумісного використання прикладних рішень шляхом налаштування синхронізації даних.

Для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Зарплата та управління персоналом" наведено порядок розрахунку залишків відпусток. Також актуалізовано облік права на відпустку і введення залишків відпусток за новою методикою обліку, приклади нарахування і розрахунку премії за підсумками роботи за рік відсотком.

Для користувачів програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" представлено звіти для аналізу та контролю вхідного та вихідного ПДВ.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано механізм заповнення податкової накладної номенклатурним складом за допомогою спеціальної обробки.

Користувачам програм "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Бухгалтерія КОРП" цікавим для ознайомлення буде актуалізована методика підготовки інформаційної бази для автоматичного формування платіжних документів на перерахування податків із заробітної плати.

Для користувачів рішень "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 в розділи "Забезпечення потреб", "Управління купівлями", "Управління продажами" та " Сервісні функції" додано нові статті.

Для користувачів рішення "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 в розділи "Казначейство" та "Склад і доставка" додано статті.

Користувачам програм "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" рекомендуємо ознайомитися з новими статтями розділу "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати".

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад