10.07.2024 09:30 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 рекомендуємо ознайомитися з описом налаштувань та принципами обліку ПДВ.

Для користувачів рішення "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 розглянуто етапи випуску продукції із сировини замовника. Також додано опис утримання суми в рахунок повернення позики.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" наведено порядок оплати основної щорічної відпустки та порядок відображення відкликання з відпустки. Також розглянуто методику нарахування та виплати співробітнику організації матеріальної допомоги.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та ред. 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Зарплата та управління персоналом" в розділ "Кадровий облік і розрахунок заробітної плати" актуалізовано ряд статей.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад