01.08.2024 12:07 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 рекомендуємо ознайомитися з методиками введення початкових залишків за взаєморозрахунками з комісіонерами та комітентами.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" додано, а для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано порядок розрахунку та відображення компенсації за затримку виплати заробітної плати.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" додано, а для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Бухгалтерія КОРП" актуалізовано порядок індексації штатного розпису та заробітку співробітників на основному місці роботи.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" додано порядок ведення військового обліку та обліку бронювання громадян.

Для користувачів рішень "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 та ред. 3.2 додано методику виписки податкових документів за операціями поставки в оптовій торгівлі.

Для користувачів програми "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 додано механізм роздільної нумерації податкових документів та рекомендації щодо введення початкових залишків за взаєморозрахунками з постачальниками та клієнтами. Також додано методику складання податкових накладних на суму перевищення.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 додано, а для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.1 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.2 актуалізовано приклади відображення та відпрацювання розбіжностей після надходження та відвантаження товарів.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад